Broggi captiva el Principal amb la seva bona persona de Sezuan

Tres déus visiten la Xina a la recerca d’una bona persona, en una ciutat, Sezuan, on diuen que ja no n’hi queda cap, de bona persona. Però una jove els aculls a casa seva i obté d’ells, sense voler-ho, una fortuna, a canvi de mantenir la bondat amb els seus conciutadans. La misèria del seu entorn farà trontollar l’acord i les conviccions més arrelades de la seva protagonista.

Aquest és el plantejament que fa Bertolt Brecht en la “La bona persona de Sezuan”, una de les seves obres emblemàtiques del teatre més èpic i que obertament planteja una reflexió incòmode: Quins són els límits de les bones intencions i quines les dificultats per dur-les a terme.

Una proposta teatral d’Oriol Broggi amb 12 actors en escena capitanejats per Clara Segura i Joan Carreras, i una banda de quatre músics. El muntatge de més de tres hores que s’ha vist aquest diumenge al Teatre Principal, arranca entusiastes aplaudiments d’un públic entregat que premia una destacada interpretació coral, i una banda sonora que arrodoneix tot un espectacle que no té pèrdua.