Waterpolo Cadet Masculí

Bronze català per a l’equip infantil femení de waterpolo del CN Terrassa

L’equip infantil femení de waterpolo del CN Terrassa va assolir la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se el passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Catalunya. El conjunt dirigit per Xavi Pérez va estrenar-se amb una victòria davant el CN Sant Andreu en quarts de final per 9 a 6. En el xoc de semifinals, però, es va enfrontar al CN Sabadell, amb qui va perdre per 10 a 5.  Finalment, en el partit pel tercer i quart lloc, les egarenques es van refer i van superar les amfitriones per 7 a 5. El CN Terrassa, a més, va rebre el premi Fair-Play.

L’infantil femení està integrat per: Arlet Salas, Maria Avilés, Ainhoa Gómez, Júlia Vilaseca, Jana Martínez, Berta Torres, Lucía Fernández, Mariona Royo, Carla Tomàs, Paula Vellani, Aina Dalmases, Ivet Boronat, Noa Moral, Laia Tarrades i June Infante.

El cadet masculí, cinquè

Per la seva banda el cadet masculí del CN Terrassa va assolir la cinquena posició, fase final que va tenir lloc al CN Molins de Rei. L’equip dirigit per Sergi Mora va caure en el partit de quarts de final davant els amfitrions per 11 a 9, després d’arribar a la tanda de penals. Aquesta derrota el va portar a competir per les posicions de la cinquena a la vuitena posició. Primer va superar el CN Mataró i, posteriorment, al CN Rubí.

L’equip està format per: Roc Salas, Arnau Mercadé, Martí Arimon, Miquel Quiroga, Nacho Rodríguez, Palo de Amos, Jordi Tarradas, Alan Batlle, Gerard Vaghi, Pelayo Llames, Adrià Moya, Ricardo González, Pau Rinat, David Martínez, Iker Vázquez, Biel Fernández, Roger Farré i Jan Infante.

Waterpolo Cadet Masculí

Equip cadet masculí del CN Terrassa (Font imatge: CN Terrassa)