Bruno Oro i Clara Segura protagonitzen aquest dissabte “Cobertura” a LaFACT

Bruno Oro i Clara Segura tornen a ser parella artística amb “Cobertura”, una comèdia inspirada en la sèrie de TV3, “Vinagre”, on es posen a la pell d’una infinitat de personatges. Finalment la funció tindrà lloc aquest dissabte 10 de juliol, a les 20h, a La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT), després que s’hagués de suspendre durant la pandèmia i posteriorment per l’afonia de la protagonista. Encara queden algunes entrades a la venda (10).

Es tracta d’una història hilarant i també plena de tendresa sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. La temàtica gira a l’entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies estan afectant les relacions humanes. És també el debut en la direcció de Clara Segura, i Bruno Oro com a coautor del text juntament amb Alejo Levis.

L’argument explica la història de Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, que ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama “Quiero nadar en tus ojos” i on va conèixer la seva  parella, l’actriu Roxana.

Una dècada després del rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el seu millor moment. En canvi, el Guillermo, està vivint un declivi professional.

La projecció de la pel·lícula podria ser un moment especial per fer-los recordar allò que els va unir però un imprevist mundial fa trontollar-ho tot.