El «Bus del 52%» de l’ANC fa parada a Terrassa per reclamar la declaració d’independència

«Destí: Independència». Aquest és el lema de l’autocar del 52% de l’Assemblea Nacional Catalana, que aquest dissabte ha fet ruta per Terrassa després d’haver passat els últims dies per diverses poblacions del Barcelonès, així com per Sabadell i per Ripollet.

L’autobús per la independència ha passat per bona part dels barris de Terrassa retolat amb el lema «Som el 52%, Ara República Catalana», amb diverses parades per la ciutat, com a Les Fonts, l’Avinguda del Vallès o l’estació del Nord, abans d’aturar-se del tot a la plaça Ricard Camí.

Cadascuna d’aquestes parades anava acompanyada d’una breu performance teatral sobre diferents moments clau del procés independentista, interpretada per la companyia La 113.

La campanya vol recordar que els partits independentistes van aconseguir majoria absoluta tant en vots com en escons a les darreres eleccions, i pressionar els partits polítics perquè aixequin la suspensió de la declaració d’independència de l’octubre del 2017.

La plaça Ricard Camí, on ha acabat el seu recorregut l’autobús independentista, també ha acollit aquest dissabte, de manera extraordinària, els Cants per la Llibertat que es fan des de fa més de tres anys cada tarda al Raval de Montserrat.