Ca n’Anglada debatrà integralment el futur del barri

La solució a la problemàtica de Ca n’Anglada, es tractarà en una reunió que es farà el pròxim mes amb tots els actors implicats. Govern, oposició i veïns han acordat retirar del ple les dues propostes que feien referència al barri i centrar els esforços en una trobada en la què també hi seran el Síndic de Catalunya i la Síndica local.

Després de la intervenció de l’Associació de Veïns de Ca n’Anglada i de debatre la proposta presentada pels grups de l’oposició, el ple s’ha aturat uns minuts per consensuar la retirada de la moció del ple. Tots els implicats s’han emplaçat a una reunió per tractar les propostes per millorar el barri i analitzar els projectes pendents d’execució. L’Associació de Veïns de Ca n’Anglada reclama el compliment de la proposta de resolució del 2018 que contemplava la creació d’una Taula de Ca n’Anglada 2030.

També reclamen l’execució de 7 microprojectes entre els quals hi ha l’eliminació de les antenes parabòliques, tancar el mercat il·legal, el projecte d’esplai al carrer i la dinamització del poliesportiu. I que el 092 identifiqui les trucades del barri i que tot es reflecteixi en un pressupost adequat. Després de superar desencontres i malentesos, els veïns esperen recuperar la confiança en l’Ajuntament i que tots els esforços es centrin en l’execució d’uns projectes que poden millorar la vida dels veïns de Ca n’Anglada.