Ca n’Anglada i Les Fonts, dos camps municipals a punt per estrenar

El Municipal de Ca n’Anglada ja està pràcticament a punt per jugar a futbol. La nova gespa artificial està instal·lada i tant CP San Cristóbal com Terrassa FC, que compartiran aquest espai aquesta temporada per les obres de l’Estadi Olímpic, podran començar a entrenar a finals de la setmana vinent. De fet hi ha fixat un partit amistós per al diumenge 29 d’agost.

Aquest divendres una delegació de l’Ajuntament ha visitat les obres d’aquesta instal·lació, amb un pressupost de 250 mil euros, i que inclou també actuacions de millora als vestidors, a la graderia, a les torres d’il·luminació i a les banquetes. A més, s’aprofitarà una part de l’antiga gespa per construir dos nous camps de futbol-5 als terrenys on s’havia de fer el pavelló del Districte 2.

Els treballs finalitzats al Municipal de Ca n’Anglada implicaran que ni Terrassa FC ni CP San Cristóbal acabin trepitjant el nou camp de futbol i de rugbi de Les Fonts, a punt per estrenar-se.

La gespa artificial ja està col·locada, assentada amb el material granulat i senyalitzada. A més ja s’han instal·lat les porteries, els pals de rugbi, les banquetes, les tanques perimetrals i el sistema de reg. Falten per posar uns mòduls prefabricats provisionals per a vestidors i oficines fins que no es faci més endavant la construcció per aquests serveis.

S’espera, doncs, que en els propers dies tant el Club de Rugby Carboners com la UD Les Fonts puguin iniciar els entrenaments en la seva nova i tan desitjada casa.