Cabify amplia la flota a 800 vehicles i estén el servei a Terrassa

La plataforma Cabify ha ampliat la seva flota de vehicles fins a les 800 unitats. La decisió, a més, s’acompanya de l’anunci que estén el seu servei a ciutats com Terrassa, Mataró, Martorell i Sitges. La companyia assegura que els canvis es fan després d’adaptar el seu model de negoci al nou marc legal determinat pel Departament de Territori. Precisament, des del Departament no veuen cap il•legalitat en les noves mesures. Diferent opinió tenen els taxistes, que reclamen a l’administració més control als VTC. De fet, en declaracions a Canal Terrassa, Tele Taxi Terrassa no veu inconvenients en l’arribada de Cabify a la ciutat i recorda que ja fa un any que circulen VTC per Terrassa. Només demanen que compleixin la normativa.

A més, segons l’ACN, després de conèixer aquesta decisió de Cabify, Territori ha decidit oferir cursos de formació a les policies locals d’aquests municipis per conèixer la normativa vigent dels VTC. Es tracta d’oferir a aquests agents la mateixa formació que van rebre la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra.

Recordem que el passat febrer la Generalitat va aprovar el decret que regula el lloguer de vehicles amb conductor a Catalunya i amb el qual estableix un període mínim de 15 minuts d’espera quan el client demana un servei. Algunes empreses, com Uber, van deixar de prestar servei a Catalunya i d’altres, com Cabify, s’han adaptat a la normativa.

 

[Font imatge: Cabify]