Mutua Hospital Dades Covid

Cada pacient podrà designar una persona per fer les visites durant l’estada a MútuaTerrassa

A partir d’aquest dijous els pacients ingressats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) podran designar una sola persona per fer les visites durant l’estada. Únicament es podrà realitzar una visita al dia i durant l’horari establert. Haurà de ser la mateixa durant tot l’ingrés. Tanmateix, es recomana prioritzar que aquesta estigui correctament vacunada i que sigui estricte en termes de prevenció de la transmissió, evitant conductes de risc i limitant al màxim les seves interaccions socials.

El centre sanitari ha ampliat així l’horari de les visites de familiars i cuidadors a pacients ingressats. L’hospital va poder reprendre l’entrada de visites a les persones hospitalitzades el passat dia 10 gràcies a la millora de la situació de pandèmia. 

A les plantes generals d’hospitalització  es  podran veure  els pacients del llit A: d’11 a 15h i del  B: de 17 a 21h.

D’altra banda, els pacients de Salut Mental es podran visitar de 18 a 20h de dilluns a diumenge; i d’11 a 13h dissabtes i diumenges. Pel que fa a les visites a l’UCI explorar es podran fer  de 13:30 a 15h i de 20 a 21.30h.

Per als pacients de Pediatria i a la sala de parts i maternitat hi haurà una persona acompanyant les 24h.  D’altra banda, l’horari de visites del  Servei  d’Urgències serà de 12 a 16h.

Per últim les visites romanen restringides a la resta de plantes, on l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient -al llarg del dia- al familiar referent que s’hagi designat.

Es demana a les persones amb ssímptomes d’infecció respiratòria o sospita de contacte amb malalt de Covid-19 han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.