‘Café Ciudadano’ amb Javier González a Can Tusell

El candidat de Ciutadans Javier González s’ha desplaçat al Casal Cívic de Can Tusell en un acte obert i de caràcter informal per parlar sobre temes d’igualtat i inclusió. Per a González, cal incrementar els recursos de l’Ajuntament per poder portar a terme les polítiques adequades de Serveis Socials.

Ciutadans creu que cal millorar la situació social i la guetització d’alguns barris, així com la segregació que pateixen algunes escoles de la ciutat. En aquest sentit González ha dit que cal voluntat política, la implicació de les escoles afectades i la intervenció adequada de la Generalitat, que és qui té les competències.

El ‘cafè ciudadano’ a Can Tusell ha comptat amb la participació de Jairo Jiménez, portaveu de la Fundació Secretariat Gitano de Catalunya. Ciutadans, al seu programa, incorpora la visibilització de les deficiències d’igualtat que hi pugui haver en les dones del col•lectiu gitano i l’atenció a les demandes que el Secretariat faci en relació a la pobresa i l’exclusió social.