CaixaBank i la Cecot fan costat a les empreses en la transformació digital dels seus negocis

CaixaBank i la Cecot han renovat el seu acord de col·laboració per a acompanyar a les empreses en la seva estratègia de transformació digital mitjançant solucions digitals ajustades a les necessitats dels associats a la patronal terrassenca.

Les mesures engloben finançament específic, la bonificació de comissions i la solució tecnològica d’e-commerce, Social Commerce, que CaixaBank posa a disposició dels petits negocis per ajudar-los a impulsar les vendes online, o PayGold, una solució pensada per rebre pagaments en línia, per correu electrònic o per SMS, sense necessitat que l’empresa tingui una web pròpia.

Les dues institucions treballaran també conjuntament per acompanyar a les empreses en la seva internacionalització. L’entitat financera posa a la disposició dels associats a la Cecot les seves oficines operatives i de representació per oferir acompanyament a empreses multinacionals europees amb filial a Espanya, així com a empreses nacionals amb projectes a l’estranger.

La patronal, per la seva part, seguirà impulsant l’activitat exportadora través del Club Cecot Internacionalització i ajudant a empreses a implantar-se amb èxit en els mercats exteriors.

Durant la signatura, el president de la Cecot, Antoni Abad, ha destacat que “l’impacte de la Covid-19 en la dinàmica empresarial, tant per les empreses que han hagut d’aturar la seva activitat com per aquelles que han pogut anar operant amb restriccions, ha estat important i necessiten que les administracions posin sobre la taula ajudes directes, i que les entitats com les nostres posem eines, mecanismes i sol·lucions que els permeti recuperar al més aviat possible la seva activitat”.

La directora territorial de CaixaBank a Barcelona, per la seva part, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la patronal i a les empreses del territori: “La liquiditat d’empreses i autònoms és el pulmó per superar una conjuntura excepcional. Iniciatives com aquesta són clau per atendre les seves necessitats de finançament i pal·liar la davallada de l’activitat econòmica”.