Camerata Egara porta el seu repertori de música vocal i instrumental a l’Església de Sant Pere

Continuen les activitats del Fem Estiu a Terrassa. Aquest dijous al vespre Camerata Egara ha portat la seva música a la Seu d’Égara. Es tracta d’un grup format per excel·lents alumnes del Conservatori de Terrassa que interpreta repertori de música vocal i instrumental del barroc al classicisme.  Amb Alba Valero a la flauta, Maria Sánchez i Otília Dan al violí, Raquel Garcia a la viola, Alva Villar al violoncelo i Jordi Reguant al clavecí i direcció.

En aquest programa es presenta un repertori dels millors compositors del barroc del Segle de les llums a Europa, des de Itàlia, cap a França i Alemanya.

La Il·lustració va ser un moviment cultural i intel·lectual, primordialment europeu, que va néixer a mitjans del segle XVIII i va durar fins als primers anys del segle XIX. Els pensadors de la Il·lustració sostenien que el coneixement humà podia combatre la ignorància, la superstició i la tirania per construir un món millor. El segle XVIII és conegut, per aquest motiu, com el Segle de les Llums i de l’assentament de la fe en el progrés.

El proper concert de música clàssica, dins dels Sons del Temps, serà el de Diàlegs entre Quim Térmens, al violí, i Lluís Heras, al violoncel. També tindrà lloc a l’Església de Sant Pere i serà dijous vinent a dos quarts de nou del vespre.

Els concerts són gratuïts, però s’ha de fer reserva anticipada de localitats enviant un correu electrònic.