A3egara22

Campanya de donació del Banc de Sang i el Club Egara coincidint amb el Dia del Donant

El Banc de Sang i Teixits, junt amb el Club Egara, organitza un any més una campanya especial per animar la ciutadania a apropar-se a donar sang amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang, que se celebra arreu del món cada 14 de juny. La campanya s’allargarà tota la setmana, del 13 al 18 de juny a les instal·lacions de MútuaTerrassa.

Egara22

Sota l’eslògan “Quan donem també guanyem! #totsjuntsitantquepodem” s’anima les persones sòcies, familiars i amistats del club, així com a tota la ciutadania, a demanar hora al web donarsang.gencat.cat/clubegara durant la setmana del 13 al 18 de juny i anar al Banc de Sang de Terrassa (Plaça Dr. Robert, 5). L’equipament sanitari ha ampliat al amig l’horari d’atenció: de dilluns a divendres de 9h a 20h i ara també dissabte al matí, de 9h a 14:30h.

Banc De Sang Bo

Aquest any, el Banc de Sang ha anomenat el Dia Mundial del Donant de Sang com a “14J – Dia de la #GeneracióD persones més boniques del món”. La “Generació D” (D de donant) no va marcada per l’any de naixementsinó que un tria formar-ne part. És una g eneració de persones compromeses, generoses i altruistes de totes les edats.

Logo Generació D Banc De Sang

El Banc de Sang recorda que a Catalunya calen entre 800 i 1000 donacions diàries per cobrir les necessitats dels hospitals. A més, els donants que tinguin entre 18 i 40 anys poden aprofitar la donació i inscriure’s també com a potencials donants de medul•la òssia.