Campanya de micromecenatge per fer accessible el Centre Excursionista

El Centre Excursionista de Terrassa encetarà a mitjans de febrer una campanya de micromecenatge per finançar la segona fase de les obres d’ampliació del local del carrer Sant Llorenç. Després de la compra d’una part de l’edifici de l’Arxiu Tobella i de l’estrena del restaurant amb façana al Vapor Ventalló, l’entitat afronta ara adaptar a la normativa vigent, l’accessibilitat de l’edifici amb un ascensor per a quatre plantes.

Aquesta part de les obres que costen entre 80 i 90.000 euros, també està pendent d’un ajut municipal. Ara fa tres anys el Centre Excursionista iniciava un projecte d’ampliació que havia de doblar la seva superfície, amb la compra d’una part de l’edifici veí de l’Arxiu Tobella.

L’entitat va assumir la compra i pagar la hipoteca amb el lloguer del restaurant, però ara li cal nou finançament per continuar amb l’ampliació. Al pis de dalt hi ha previst un rocòdrom i una sala multiusos. La campanya de micromecenatge es tancarà coincidint amb l’assemblea de l’entitat on es presentaran els resultats de totes les millores a l’entitat excursionista.