Campanyes pel consum responsable i per afavorir l’economia social

L’Ajuntament impulsa tallers, xerrades i activitats relacionades amb l’economia social. L’ú de febrer es farà una conferència sobre els aspectes legals i fiscals de les persones empresàries autònomes. Per a finals de mes, és previst que un curs formatiu exprimeixi totes les possibilitats a You Tube que dona l’ús d’un vídeo màrqueting en el negoci. I pel 13 de març una jornada tractarà les aportacions des de l’economia feminista i l’economia social i solidària. A més, per aquest trimestre el Vapor Gran manté les jornades sobre com fer un Pla d’Empresa, o l’assessorament a persones que volen impulsar una empresa.

D’altra banda el 25 de gener al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica es commemorarà els 10 anys de l’associació ACTE, una entitat que agrupa a les principals capitals del tèxtil europeu. I finalment l’Ajuntament prepara un acte de reconeixement a les empreses que habitualment col•laboren amb el consistori. L’acte tindrà lloc al Parc Audiovisual i també pretén ser una crida perquè d’altres empreses participin en programes de formació i ocupació.

D’altra banda avui arranca un programa sobre el consum responsable. Una campanya de promoció i divulgació de conductes sostenibles, responsables i solidàries alhora de comprar. Una iniciativa que coincideix amb les dates de Nadal però que s’allargarà fins a finals de temporada.