Can Tusell estrena el seu propi mercat de segona mà amb la sostenibilitat medioambiental com a protagonista

El primer Mercat de segona mà de Can Tusell s’ha estrenat aquest cap de setmana. El dissabte al matí ha estat el moment en que l’Associació de Veïnal del barri i el Grup La Fàbrica han exposat els productes dels veïns que han volgut participar-hi per a posar a la venda aquelles pertinences que ja no usen.

Les galeries d’aquest peculiar barri de Terrassa, separat per la meitat per l’Avinguda Béjar, han acollit una vintena de paradetes amb productes de tot tipus i destinat a tots els públics.

A part de dinamitzar el barri, l’Associació de Veïns també pretén fer un exercici de conscienciació per a tothom qui vengui o compri al Mercat. Una iniciativa que porta el lema de “Mercat de la Recuperació”, ja que es tracta de donar una nova oportunitat a productes que normalment acabarien anant a les escombraries. Posant èmfasi en la reutilització, el reciclatge i reduir residus.

L’objectiu dels organitzadors no és un altre que el de convertir-se en una cita mensual per veïns i gent d’altres barris i es repartirà de manera que les dues parts del barri puguin comptar amb aquest mercat, fent que cada mes s’instal·li a una de les dues zones.