Canadell exposa a La Cambra les propostes econòmiques de Junts per Catalunya

El número 3 de Junts per Catalunya, Joan Canadell, ha compartit programa econòmic amb la Cambra de Terrassa proposant un front comú entre independentistes per reclamar 3.000 milions en ajuts pel sector empresarial català. D’altra banda, l’expresident de la Cambra de Barcelona ha valorat positivament la presentació d’una candidatura alternativa a les eleccions de la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, la Pimec, després de 30 anys d’haver-hi una sola opció a governar la patronal.

Joan Canadell és enginyer industrial i màster en màrqueting i distribució comercial. Ha estat durant dotze anys directiu d’una multinacional i sis anys, gerent d’una empresa d’embalatge. Cofundador del Cercle Català de Negocis, el 2019 va guanyar les eleccions a la Cambra de Barcelona amb un clar programa independentista.

Al 2020 va mostrar la seva intenció d’entrar en política i un any després va ser escollit número 3 a les llistes per Barcelona de Junts per Catalunya, per darrera de Carles Puigdemont i Laura Borràs.