Canal Terrassa acompanya dos agents de paisà en la seva tasca per fer complir la normativa

Des de fa unes setmanes, agents de paisà de la Policia Municipal vetllen pel compliment de les mesures sanitàries. Canal Terrassa TV ha tingut accés a una d’aquestes patrulles de vigilància, acompanyant els agents en un cotxe d’incògnit pels carrers de la ciutat. La missió de la policia, en aquest cas, no és cap altra que fer complir la normativa establerta des de l’Estat d’Alarma. A Terrassa, en els últims 10 dies s’han posat 668 sancions, la majoria d’elles per no portar la mascareta a la via pública. En aquest sentit, des de l’Ajuntament demanen a la ciutadania que sigui molt conscient de la importància de complir amb les mesures contra la pandèmia.

Un altre dels àmbits a controlar és el de l’oci nocturn i és per això que des del passat 4 d’agost, es ruixen amb aigua alguns parcs, places i altres espais públics per evitar concentracions nocturnes. La Policia també vetlla pel compliment de la nova mesura de no fumar a les terrasses ni al carrer en els casos que no es pugui garantir una distància mínima. En aquest sentit, des del consistori també volen deixar clar que les normes van dirigides a tota la ciutadania, sense distingir per edats.

Les Unitats de paisà seguiran treballant de manera coordinada amb els Mossos d’Esquadra per tal d’aplicar les sancions oportunes a totes aquelles persones que no respectin la legislació establerta per evitar contagis de la Covid-19.