Canal Terrassa adapta la seva programació amb continguts adreçats al públic familiar

Nova proposta de Canal Terrassa TV per tal de potenciar la programació infantil i juvenil a la televisió local i, també, a les xarxes socials. Dintre la nova graella televisiva s’emetran espais com “QUÈ FAIG AVUI PER SOPAR”, presentat per Ada Parellada i produït per Betevé, o el concurs escolar “PICALLETRES”, que s’emetrà tant per televisió com per la Ràdio Municipal. També aquests dies podrem veure per Canal Terrassa el programa “OH MY GOIG”, que ha estat distingit amb el Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual.

D’altra banda, la televisió local també aposta per dues propostes relacionades amb el món dels contes. Per antena s’emetrà el programa “DIBUIXACONTES”, mentre que per les xarxes socials -concretament, per Instagram- tothom qui vulgui podrà participar a la iniciativa anomenada “CORONACONTES”. Es tracta d’un espai dirigit per la periodista Mariona Tomàs en el que cada matí es donaran 5 paraules que s’hauran d’incloure dins la narració. El dia següent a la tarda, entre tots els textos rebuts, se sortejarà un llibre que s’entregarà un cop finalitzades les mesures de confinament.

També s’emetrà durant aquests dies per televisió i per xarxes socials un espai d’entreteniment, liderat pel presentador Oriol Carreras. Es dirà “SOBRE LA MARXA, CONFINATS” i, a través d’entrevistes per Skype, coneixerem diversos terrassencs i terrassenques des dels seus domicilis. Per últim, aquest mateix dijous s’estrena un nou magazín anomenat “ENS QUEDEM A CASA”, amb recomanacions culturals, consells d’activitat física, entrevistes i altres continguts.

En aquests moments, Canal Terrassa TV segueix treballant per oferir nous espais i programes, especialment adreçats al públic infantil i juvenil. L’Ajuntament situa, dintre de les funcions importants dels serveis públics en el context actual, l’oferta d’activitats culturals, formatives, d’entreteniment i de benestar de la ciutadania.