Canal Terrassa emet els espectacles del Festival Didó tots els caps de setmana d’agost

Canal Terrassa emet aquest estiu cinc espectacles de la cinquena edició del Festival Didó que s’ha celebrat del 16 al 24 de juliol. D’aquesta manera, cada cap se setmana ben dinat, tots els terrassencs podran gaudir d’aquest festival de titelles i música des de casa.

L’emissió comença aquest dissabte a dos quarts de quatre de la tarda amb “Cançons de plaça i cantonada” de la companyia El Dit al Nas. Diumenge es podrà veure “Matito”, un titella de guant i cançó popular basat en l’humor, els gags i les irreverències.

El cap de setmana vinent es podran gaudir dels clàssics “Els 3 porquets” i “Els músics de Bremen”. El 15 d’agost s’emetrà “Planeta estel”, una nena que ve de les estrelles amb una missió molt especial: buscar salvadors del planeta que vulguin ajudar-la a fer del Planeta Blau un planeta més verd. Un espectacle verd, eco i bio que parla sobre la cura del Planeta Terra. I a partir del diumenge 16 i cada cap de setmana fins el 30 d’agost es reemetran tots els espectacles.

L’emissió del Festival Didó per la televisió municipal, cada dissabte i diuemenge a dos quarts de quatre, és fruit d’un acord entre l’organització i Canal Terrassa. Tots els espectacles han estat gravats per la productora terrassenca Benmirat.

Tot plegat per reviure aquest festival impulsat pel CEM Escola de Música i Grau Professional i Amics de la Música de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament. Aquesta 5a edició formava part del cicle Fem Estiu, i ha arribat a les biblioteques de districte. Els espectacles i tallers eren gratuïts, però tenien aforament limitat; entre 10 i 15 espectadors, per la pandèmia de la Covid. En total 7 espectacles i 6 tallers repartits pel territori.