Canal Terrassa emetrà aquest any en directe la Festa de Cap d’Any des del Raval de Montserrat

La Festa de Cap d’Any al Raval de Montserrat es podrà veure aquest diumenge en directe per Canal Terrassa. La televisió municipal emetrà en directe un programa especial a partir de les 23.30 h per a que tothom pugui seguir en directe la revetlla i les campanades. Conduit per la presentadora Mariona Tomàs, l’espai comptarà amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local. Es podrà seguir pel canal 45 de la TDT i per Internet a través de la pàgina web https://www.terrassadigital.cat/. Aquest és el segon any consecutiu que l’ajuntament organitza la celebració per rebre l’any nou.

La Revetlla de Cap d’Any al Raval de Montserrat començarà a les 23.30 h i estarà conduïda pels actors Mònica Pérez i Jordi Ríos, que seran els encarregats de presentar una festa de format tradicional, que comptarà amb un assaig previ de les campanades. A la mitjanit, un rellotge les projectarà en un lloc visible perquè els assistents puguin celebrar l’entrada de l’any.

Les persones que hi vulguin participar podran portar el raïm de casa però, per motius de seguretat, no es podrà accedir a l’espai amb ampolles i gots de vidre. Un cop estrenat l’any, es donarà pas al ball i la música, a càrrec d’una sessió del DJ Javi Trabubu.

Per evitar el risc d’accidents, s’establiran tres punts d’accés al Raval i que s’obriran a partir de les 11 de la nit: per Gavatxons, Cremat i el carrer del Peix. La Policia Municipal, amb un reforç de seguretat privada i membres de Voluntaris Terrassa controlaran les entrades i es lliuraran gots de plàstic a tothom que ho demani.

Amb l’objectiu que tota la ciutadania pugui assistir a la revetlla en transport públic sense necessitat d’utilitzar el vehicle privat, estarà operativa la línia L16 (Bus de Nit), que connecta les principals avingudes de la ciutat i que funcionarà fins passades les 4h.