Canal Terrassa estrena aquest cap de setmana un cicle de cinema infantil en català

L’Ajuntament potencia l’oferta d’activitats culturals i d’entreteniment per fer des de casa. En aquesta línia, Canal Terrassa oferirà un cicle de cinema d’animació infantil en català. Serà cada dissabte i diumenge, a les 4 de la tarda i a les 10 de la nit. Es tracta d’una selecció de 16 pel·lícules europees, doblades i subtitulades en català, per a infants des totes les edats. La iniciativa arrenca aquest mateix cap de setmana amb 4 títols.

Dissabte 4 d’abril a la tarda es podrà veure ‘Cançons per a infants i bestioles’, un film animat en què s’inclouen 12 històries musicades sobre la vida animal, l’amistat i la complicitat. Una declaració d’amor, la relació entre joves i grans i el desig de viure aventures meravelloses i fantàstiques. I a les 10 de la nit, s’emetrà ‘Les malifetes de l’Emil’, un nen al que li agrada molt jugar però que és una mica trapella. Per això el tanquen al magatzem de la llenya on, en lloc de posar-se trist, ha aprés a tallar figures de fusta.

I diumenge 5 d’abril, la programació de cinema infantil ens portarà, d’una banda, ‘Laban i Labolina’, dos germanets fantasma que viuen al Castell del Sol Diürn amb la seva família. En Laban té por de la foscor i la Labolina en sap un munt de fer ombres xineses. I al vespre, l’opció és ‘Al sostre del món’, el llarg viatge de la Sasha al Pol Nord. Ella és una joveneta de l’aristocràcia russa sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, un explorador famós que va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç que no ha tornat de la seva darrera expedició. Sasha decideix seguir la pista del seu avi i recuperar el famós vaixell.