Canal Terrassa estrena una nova temporada del concurs Picalletres

Canal Terrassa estrena aquest dimecres una nova temporada del programa Picalletres.

En el primer capítol s’enfronten els instituts Can Roca i Ègara. En total són tretze programes on participen 20 centres de secundària del Vallès Occidental, entre els que també hi ha l’escola El Cim.

El Picalletres és un concurs adreçat als alumnes de 3r d’ESO.

Els objectius principals són entretenir, fomentar i promoure la lectura i l’ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l’oral. Saber lletrejar un mot correctament significa descobrir-ne cada part, llegir i escriure’l bé, conèixer l’alfabet i la pronúncia del català.

El concurs Picalletres es basa en dos tipus de proves: l’una, lletrejar paraules i l’altra, resoldre correctament els jocs lingüístics que es plantegen: L’embarbussamentEl barbarisme intrús i L’errada oculta.

El Picalletres s’emetrà per Canal Terrassa cada dimecres a dos quarts de sis de la tarda, fins al 24 de juny. Està presentat per Joan Carles Folia. També el podeu veure a dos quarts d’onze, després del programa Sobre la marxa confinats.

Pica Lletres és un concurs de Produccions Audiovisuals Antàrtida per a diferents televisions i ràdios amb la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya i el suport de l’Institut d’Estudis Catalans. Canal Terrassa realitza el programa del Vallès Occidental en col·laboració amb Cugat Mèdia.