Canal Terrassa oferirà la Diada de Festa Major i la de Minyons, entre una vintena de retransmissions castelleres

La temporada castellera per televisió arrenca amb força per Sant Joan. La Xarxa, TV3 i les televisions locals oferiran fins a una vintena de retransmissions que comencen aquest Sant Joan amb la Diada de la Festa Major de Valls. Unes diades i resums televisius que Canal Terrassa oferirà fins arribar a la Diada dels Minyons, el 19 de novembre.

La majoria d’aquestes diades s’emetran en directe per TDT i la plataforma La Xarxa+, en produccions de la Xarxa Audiovisual Local i coproduccions amb diverses televisions Locals. Canal Terrassa emetrà els directes previstos amb especial atenció a aquells que tracten les colles castelleres locals.

Entre la vintena de retransmissions que oferirà Canal Terrassa en destaca la Diada de Festa Major, amb la participació de Minyons i Castellers, i la Diada de Minyons de finals de novembre. Entremig es podran seguir diades tant emblemàtiques pel món casteller com Les Santes de Mataró, Sant Magí de Tarragona, Sant Fèlix de Vilafranca o la Mercè des de Barcelona.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals manté l’aposta per dedicar un espai als castells a TV3 i al C33. Aquesta temporada s’emetran una desena de resums d’algunes de les principals diades, complementades amb petits reportatges. Tota aquesta programació és possible gràcies a la gestió dels drets de retransmissió que garanteix l’aposta audiovisual dels castells, amb la seguretat jurídica que això comporta per a les colles.