Cancel·lats els Campionats d’Europa sub-18 i els Mundials Màsters d’hoquei herba

La Federació Europa de Hockey (EHF) ha comunicat aquest dimarts que els Campionats d’Europa sub-18 que s’havien de celebrar aquest juliol a Kazan (Rússia) han quedat definitivament cancel·lats. Després d’un primer aplaçament per la propagació de la Covid-19, l’organisme federatiu ha decidit traslladar aquest torneig al 2021, en una data encara per concretar.

La bona notícia per als esportistes internacionals, amb un clar accent egarenc en les darreres convocatòries, és que els seleccionadors podran escollir els mateixos jugadors que haguessin participat aquest any, tant els nascuts el 2002 com en anys posteriors.

Mundial Màsters

D’altra banda el Campionat del Món Màsters, programats també per aquest 2020, també s’han aplaçat a l’any vinent pel mateix motiu. Les competicions se celebraran a la ciutat anglesa de Nottingham del 6 al 15 d’agost del 2021 (+35 i +40 masculines i femenines) i a Ciutat del Cap (Sud-àfrica), en una dates per confirmar, les categories +45, +50 i +55 masculines i femenines i la més +60 femenina.