Candidatura alternativa a l’executiva local del PSC

Crisi a l’agrupació local de Terrassa del Partit dels Socialistes de Catalunya. Un grup de militants encapçalats per Txetxu Sanz presentaran a la pròxima assemblea de renovació prevista pel mes de setembre, una candidatura alternativa a l’actual executiva del PSC que dirigeix l’exalcalde i regidor Alfredo Vega.

Els militants que han proposat una candidatura participativa i unitària amb l’actual direcció, lamenten el rebuig de l’actual executiva que aquest dimecres tampoc els han permès accedir al local de la Rasa, oficialment per raons sanitàries. L’executiva alternativa considera que ha d’anar deslligada d’una candidatura a les eleccions i reclama canvis en procediments, participació i transparència, en una agrupació en crisi des de que Jordi Ballart va estripar el carnet del partit ara fa dos anys.

Entre la candidatura alternativa hi ha militants de l’actual executiva, membres històrics o influents representants pròxims al partit. Els aspirants a renovar l’executiva han d’aconseguir un vint per cent d’avals de la militància o un deu per cent dels vots dels participants en l’assemblea del 9 de setembre.