Canvi en les restriccions de trànsit a l’avinguda de Jacquard per les obres de pavimentació

Noves restriccions de trànsit des d’aquest dilluns a l’avinguda de Jacquard, motivades per l’actuació de reparació del paviment de la via. La intervenció s’emmarca dins un projecte que inclou 18 carrers de tota la ciutat i que suposa una inversió de prop de 2 milions d’euros.

L’avinguda de Jacquard ja va estar afectada la setmana passada. En aquella primera fase es va intervenir la vessant sud, mentre que ara s’actuarà a la vessant nord. La circulació, en aquest cas, es concentrarà als dos carrils que queden oberts al trànsit, habilitant un carril per sentit de la marxa. Està previst que la intervenció de reasfaltat s’allargui fins dijous.

A més, després d’aquests treballs es mantindran certes restriccions a la circulació, localitzades al pont del Passeig, a causa de les exigències de les obres d’ampliació del servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. En aquest cas, l’afectació es mantindrà durant, aproximadament, quatre mesos. Fins a la finalització de l’època nadalenca, les restriccions en aquest punt faran que quedin habilitats dos carrils en sentit oest, és a dir, cap al centre de la ciutat; i un carril en sentit est, és a dir, en direcció a l’Escola Industrial. A partir del mes de gener, aquestes afectacions també es veuran modificades.

D’altra banda, dins el mateix projecte general de reparació dels paviments, es posa també en marxa una intervenció a l’avinguda del Vallès, al carril lateral del tram que va des de la Rambla de Francesc Macià fins a la carretera de Castellar. Aquest ramal de l’avinguda quedarà tallat al trànsit durant dues setmanes, i en aquest període tampoc es podrà estacionar al tram afectat.