Cap de setmana de carrers tallats per adequar-los a la distància entre persones

Aquest cap de setmana l’Ajuntament interromprà el trànsit a alguns carrers de la ciutat per tal d’adequar-los a la necessitat de més distància física entre persones, com a precaució davant la pandèmia de Covid-19 ara que s’ha incrementat el trànsit de vianants a certes franges horàries. Les vies afectades seran l’Avinguda de Josep Tarradellas, la rambla de Francesc Macià i els carrers de Miquel Vives, Sant Tomàs i Colom. Mentre s’adeqüin voreres i calçades a guanyar més espai per als vianants, quedarà prohibit circular en cotxe al llarg d’aquests carrers, però sí que es podran travessar per les vies que els són perpendiculars. També hi podran accedir els veïns que hi tinguin aparcament. S’instal·laran tanques a les cruïlles i la Policia Municipal s’encarregarà de regular el trànsit. Com que la normativa sanitària impedeix repartir informacions impreses, el consistori està avisant veïns i comerços a través de comunicacions telemàtiques i xarxes socials.

Els horaris i trams d’afectació seran els següents:

  • Avinguda de Josep Tarradellas: dissabte de 14.30h a 23h i diumenge 9h a 23h, entre el passeig del 22 de juliol i l’avinguda de l’Abat Marcet. Els autobusos es desviaran per la ronda de Ponent i pel passeig del 22 de juliol.
  • Rambla de Francesc Macià: de les 15h de dissabte a les 23.30h de diumenge, en tots dos sentits entre la Plaça de l’Aigua i l’Avinguda del Vallès. La línia 6 d’autobús es desviarà pels carrers del Doctor Calsina i de Roig Ventura.
  • Carrers de Miquel Vives i Sant Tomàs: de les 16h de dissabte a les 0.30h de dilluns, fins al carrer de Santa Cecília. S’elimina la parada de la línia 3 d’autobús a Pau Marsal i el recorregut es desviarà per la parada de Plaça de Catalunya.
  • Carrer de Colom: de les 16h de dissabte a les 0.30h de dilluns, entre la carretera de Montcada i el carrer del Bages. La parada de la línia 7 d’autobús només mantindrà activa una de les marquesines.