Cap de setmana de la Festa de la Santa Creu de Canjáyar a Terrassa

La Parròquia de Sant Pere de la Seu d’Ègara ha acollit aquest diumenge la Solemne Missa en Honor a la Santa Creu del Vot de Canjáyar, oficiada pel rector de Sant Pere, Mossèn Antoni Deulofeu.

Posteriorment es feia el “Dinar de Germanor” que servia per tancar els actes que dissabte arrencaven amb un esmorzar d’Entitats, a la Plaça de Canjáyar. A la tarda, la Sala Crespi acollia diverses activitats culturals amb la participació del monologuista Mosén Toni, l’actuació d’Anna Sánchez i la proclamació del Canjilón d’Honor 2024.

També es feia l’acte Sacramental d’Exaltació de la Santa Creu dins el recinte de la Seu d’Ègara, presidit per les imatges de la Santa Creu de Canjáyar i Sant Pere. També acompanyats per la Colla de Trabucaires Bandolers de Terrassa, Castellers Minyons de Terrassa i el Grup de Veterans de l’Esbart Egarenc que interpretava la Muixeranga d’Algemesí.

L’Asociación Cultural Andaluza Amigos de la Santa Cruz de Canjáyar organitza cada any les Festes de la Santa Cruz de Canjáyar, per reforçar els llaços culturals entre Terrassa i Canjáyar.