Faus I Jo La Vida Es Sueño

Cap de setmana familiar amb Terrassa Arts Escèniques i el Teatre Lliure

El proper cap de setmana Terrassa Arts Escèniques dedica la programació d’arts escèniques al públic familiar amb tres propostes produïdes pel Teatre Lliure, que es podran veure al Teatre Alegria, a la Biblioteca Central i al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer.

Diumenge 6 de novembre a les 18h al Teatre Alegria es podrà veure ‘Frank, la increïble història d’una dictadura oblidada’, un espectacle recomanat per a infants a partir de 7 anys que repassa la història real del dictador Francisco Franco i la dictadura, fins a arribar a la democràcia d’una forma fàcil i propera. Un joc escènic i un exercici de memòria i de reflexió per a infants sobre el feixisme i les dinàmiques dictatorials.

Després de la funció tindrà lloc, a l’espai del bar del teatre, el taller gratuït Petites Crítiques on tothom que hagi vist l’espectacle tindrà la possibilitat de participar-hi. L’objectiu és apropar la noció de la crítica teatral als infants per ajudar a qüestionar, a entendre la complexitat, la confrontació d’idees i a observar anant una mica més enllà.

Dissabte, 5 de novembre la programació del TAE es complementa amb dues activitats gratuïtes a la Biblioteca Central de Terrassa i el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer. Les dues activitats estan produïdes pel Teatre Lliure.

A la BCT faran ‘Infinitus’, un espectacle que convida als infants a endinsar-se en una realitat desconeguda, a través de diferents recursos com els colors, els sons o el surrealisme. Té una durada de 35 minuts i està recomanat a infants a partir de 6 anys.

Infinitus

I al C.C. Avel·lí Estrenjer l’opció són els curtmetratges ‘Faust i jo’ i ‘La vida es sueño’. El primer, parteix de ‘Faust’ de Johann Wolfgang von Goethe amb dramatúrgia i direcció d’Anna Maria Ricart Codina i l’artista visual Magda Puig Torres. A l’obra original, Faust recull un gos de carrer i se l’endú a casa. Més tard, aquest animal es converteix en Mefistòfil, a qui Faust vendrà la seva ànima a canvi de tot el que desitja. A la sessió s’explica la història de Faust a través dels ulls d’aquest gos, que aquí és una gossa que campa sola, que es mira el món amb ulls sempre encuriosits i que és feliç amb el que té en cada moment. Està  recomanat per a infants a partir de 6 anys, es podrà veure a les 17h , té una durada de 20 minuts i és gratuït.

Faus I Jo La Vida Es Sueño

El segon curt fa referència a l’obra de Pedro Calderón de la Barca, amb dramatúrgia i direcció de Lucía Miranda i animació de Javier Burgos. En aquesta història hi ha dos protagonistes, l’un té un secret que s’ha de descobrir i l’altre té un embolic amb les seves emocions i necessita ajuda. L’àvia que narra la història farà preguntes i plantejarà enigmes que interpelaran als infants. El curt està recomanat per a infants a partir de 7 anys i es projectarà el mateix dissabte 5 de novembre després de Faust i jo.