‘Càpsula del Temps i de Records’, 25+1 anys d’exposicions col·lectives pel Nadal a l’espaiGdart

La Galeria espaiGdart celebra aquest novembre 25+1 anys mostrant exposicions col·lectives de Nadal. I és que el febrer d’aquest any s’ha commemorat el 25è aniversari amb exposicions individuals. La primera mostra de diversos autors però, va ser el Nadal anterior.

Aquest dissabte s’ha inaugurat la mostra Càpsula del Temps i de Records que recull obres dels més de 60 artistes que han anat exposant al llarg d’aquests 26 anys en aquesta sala. Així, amb aquesta iniciativa els responsables de la sala volen celebrar amb els creadors els anys de trajectòria compartida.  

Aquesta exposició col·lectiva es podrá veure els dos espais de la galeria. D’una banda, les obres que daten del Nadal 1996 a l’abril 2008, s’exposen a La Palla 11. D’altra banda, les que es van crear a partir el maig 2008 fins ara es poden veure a La Palla 10.

Aquest esdeveniment ha fet, doncs, que l’espaiGdart es converteixi en una càpsula del Temps plena de records gràcies als artistes que al llarg d’aquests anys han confiat i donat soport la tasca de la galeria terrassenca.

L’exposició es podrà visitar fins al 7 de gener de 2023.