Capsula Al Tmm

Capsula i Santa Salut en concert aquest cap de Setmana dins el TMM

El Terrassa Música Moderna, la programació estable de música moderna organitzada per l’Ajuntament de Terrassa ha programat dos concerts, de Capsula i Santa Salut. Seràn aquest cap de setmana a la Nova Jazz Cava.

Dissabte,  Capsula actuaran directe a les 10  de la nit, per presentar a Terrassa el seu nou disc, Phantasmaville. En aquest darrer treball demostren que la flama del millor rock, el profund i primitiu, el real, continua viva. La banda va néixer a Buenos Aires però establerta a Bilbao. I això perquè El seu so barreja el garatge i arrels del rock and roll amb el post punk, noise i psicodèlia fosca amb una energia impactant i visceral.

Diumenge li toca el torn a Santa Salut, serà a les 8 del vespre. La cantant influenciada pel Hip Hop des de la infància, neix el 1998 a Sabadell. Trepitja per primera vegada l’escenari a principis del 2018 movent-se entre petits clubs i locals de Barcelona. Les seves cançons tenen una temàtica social, revolucionària i feminista al costat de ritmes energètics. El mateix any, també  llança la seva primera maqueta Conversaciones Internas i publica singles com Bala Perdida, 90 Retro, Marcada, i  Herida AbiertaSanta Salut és sinònim d’actitud, dinàmica i alta expressivitat a l’escenari.