Cara i creu per a CN Terrassa i per a JET QSport a la cinquena jornada de la Copa Catalunya

El CN Terrassa va perdre amb el líder del grup, el GEiEG, per 54 a 69. Tot i el resultat, bona imatge la mostrada pel conjunt de Vicente Gómez, especialment en una gran primera meitat. L’atac egarenc va estar liderat per les nord-americanes Roy i Gilliam i Anna Vidal i els seus punts van permetre que les gironines no marxessin en el marcador. Al descans, tempteig de 32 a 39.

A la represa el CN Terrassa va arribar a col•locar-se a només tres punts, però el GEiEG ja no va donar més opcions a la remuntada, va tirar d’ofici i va acabar eixamplant les diferències en el darrer quart.

La pròxima jornada les de Gómez visiten el CB Lleida, mentre que la JET rep el Cerdanyola. Precisament les blaves van sumar la primera victòria de la temporada, en imposar-se a domicili al Sant Nicolau de Sabadell (61-73). En tot moment les d’Àlex Pérez van portar la iniciativa, però les locals en cap moment van deixar que les diferències fossin definitives. En el darrer quart i amb empat a 50, la JET, amb una inspirada Bishop, va sentenciar amb un parcial d’11 a 23.