Cara i creu per a Sferic i per a CN Terrassa davant la UE Sant Cugat i la UB Sant Adrià “B”

Cara i creu per als equips egarencs a la Primera Catalana de bàsquet, amb victòria per a l’Sferic i derrota per al CN Terrassa. El conjunt que dirigeix José García Valverde segueix instal•lat a la part alta de la classificació, després de superar per 102 a 90 el penúltim de la taula, la UE Sant Cugat, trencant així una dinàmica de dues derrotes seguides.

L’Sferic va recuperar la seva eficàcia anotadora i en base això va controlar en tot moment el partit. Al descans ja guanyava per 16 punts, 55 a 39, una diferència que en tot moment va saber gestionar en els dos últims quarts. Jordi Vilavella, amb 31 punts, va tornar a sobresortir. Amb aquest triomf, els de la Sagrada Família ocupen la quarta posició amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes.

Pitjor li van anar les coses al CN Terrassa, tot i presentar batalla davant d’un dels primers classificats, el Sant Adrià “B”, que es va emportar els dos punts del pavelló de Bonaire. Al final, tempteig de 73 a 80.

El joc irregular dels d’Edu Sánchez va penalitzar molt en aquest partit. Tot i anar a remolc en el marcador, en cap moment el conjunt visitant va aconseguir un còmode avantatge. Els egarencs, gràcies als punts de Joan Fitó, màxim anotador del partit amb 20 punts, van tenir opcions fins el final. El CN Terrassa va arribar a empatar a 62 a quatre minuts per acabar el partit, però el Sant Adrià ja no va donar cap opció a la sorpresa. Els egarencs ocupen la desena posició amb un balanç de 6 victòries i 5 derrotes.