Cara i creu per a Terrassa FC i Manu Lanzarote a la Preferent Femenina

El Terrassa FC va encadenar la tercera victòria a la Preferent Femenina, després de guanyar 2 a 0 el Viladecans. Tots dos equips arribaven a aquest partit empatat a 10 punts a la classificació, però des del xiulet inicial les de Juli García van anar a pel partit.

L’1 a 0 no es va fer esperar i en el primer minut Ona Aldea va fer un gran control en el punt de penal en una centrada per la banda dreta i va rematar al fons de la xarxa. Només el pal, la falta de punteria i l’actuació de la portera visitant van evitar que la renda s’ampliés en la primera meitat.

El Viladecans es va anar traient poc a poc la pressió de sobre, però va inquietar poc la portera Sílvia Piñol. La sentència, però, es va fer esperar i no va ser fins el minut 78 quan Alexia Mayer, sortint des de la banqueta, va deixar els tres punts al Municipal del Pla del Bon Aire. Les terrassistes són quartes amb 13 punts, dos menys que el seu proper rival, l’Igualada.

Menys sort va tenir el Femení Manu Lanzarote, que va sortir golejat per 3 a 5 contra el Sant Cugat. Ja són quatre les jornades sense conèixer la victòria, una dinàmica que l’ha condemnat fins al setè lloc del grup.

El Manu Lanzarote no va sortir molt concentrat al terreny de joc i als disset minuts ja perdia per 0 a 3. Helena Blanes, abans del descans, va retallar distàncies, però el quart gol santcugatenc només començar el segon temps va sentenciar. De res van servir les dues dianes locals (Carla Ventura i Alba Ortiz) en el tram final del partit.

Manu Lanzarote Sant Cugat

El Femení Manu Lanzarote segueix sense conèixer la victòria en les darreres jornades