Cara i creu per al CN Terrassa a la Copa Catalunya davant el Castellbisbal i el Granollers

Després de tres derrotes consecutives, el sènior masculí de bàsquet del CN Terrassa es va retrobar amb la victòria a la Copa Catalunya. Va ser en el partit disputat diumenge a l’Àrea Olímpica, corresponent a l’onzena jornada, en el qual el quadre dirigit per Vicente Gómez va vèncer per 64 a 53 el CB Castellbisbal.

Va ser, sens dubte, un dels partits més complerts dels egarencs aquesta temporada. Van sortir molt endollats en atac, com ho demostren els 24 punts del primer quart. Els visitants van respondre bé, però van baixar l’efectivitat en el segon període davant la bona defensa del CN Terrassa. Al descans els locals guanyaven per 12 punts, 40 a 28.

A la represa l’equip de Gómez va seguir amb la mateixa intensitat en defensa, però sense regularitat en atac. El Castellbisbal, però, tampoc va trobar la tecla encertada per reduir les diferències i en el darrer quart el CN Terrassa va acabar sentenciant amb un parcial d’11 a 2. Tanca l’any vuitè, amb un balanç de quatre triomfs i set derrotes.

Desena derrota del femení

Qui no aconsegueix trobar encara el camí de la victòria és l’equip femení del CN Terrassa, que segueix últim al seu grup de Copa Catalunya. Aquest cop el conjunt de Jordi Sociats va encadenar la desena derrota, en caure per 63 a 45 a la pista del CB Granollers.

La posada en escena de les egarenques va ser molt correcta en el primer quart, responent cada acció ofensiva del seu rival. Només dos punts les separaven. Però la fluïdesa en atac no va tenir continuïtat en els dos següents períodes i aquest aspecte les va penalitzar.

El CN Terrassa ja va marxar al descans dotze punts per sota, 35 a 23, un coixí que encara es va incrementar molt més a la represa. Els divuit punts d’avantatge del Granollers van ser una llosa insalvable en l’últim quart.

Ajornament per Covid

Qui no va disputar el seu partit de la Primera Catalana Femenina va ser la JET Odontomed, degut als positius per Covid-19 detectats tant en el seu rival, el Nou Bàsquet Olesa, com en el quadre egarenc.