Cara i creu per al CV Terrassa davant el Martorell i les Panteres Grogues

L’equip masculí del CV Terrassa va aconseguir una patida victòria contra el Martorell, partit que es va haver de resoldre al tie break. Amb aquest triomf, el quadre egarenc manté la cinquena posició a la fase d’ascens a la Primera Catalana.

Tot i fer un primer set ordenat (25-21), el CV Terrassa va baixar el ritme durant el segon (24-26) i el tercer (23-25), aspecte que el Martorell va aprofitar castigant la defensa amb ràpides sortides d’atac. Contra les cordes, els amfitrions van sobreposar-se guanyar el quart set (25-22) per tancar el partit amb un sòlid cinquè (15-6).

Derrota del femení

L’equip femení del CV Terrassa, en canvi, va sumar una nova derrota a la fase de permanència a la Tercera Catalana, això sí, jugant el seu millor partit aquesta temporada davant d’un dels clubs amb més nom de Barcelona, les Panteres Grogues. Al final el tie break va decidir.

El conjunt de Daniel Benítez es va imposar en el primer per 25 a 22, gràcies a un joc molt sòlid. El segon set se’l van emportar les barcelonines (17-25), però lluny de repetir els darrers partits, les jugadores del CV Terrassa van recuperar el seu millor joc en atac per guanyar 25 a 23. Les Panteres Grogues, més efectives ofensivament, es van imposar en el quart (20-25), decidint-se el triomf en el cinquè, que les egarenques el disputaven per primer aquesta temporada. Les errades no forçades van ser una llosa per a les locals, que el van perdre per 9 a 15.