Cara i creu per al CV Terrassa en el seu debut a la lliga

El Club Voleibol Terrassa va debutar amb victòria a la Segona Catalana Masculina. Diumenge va derrotar per un clar 3 a 0 el Vòlei Sant Just, un partit molt plàcid per començar per al quadre que dirigeix Vicky Cenalmor i Judith García.

El conjunt egarenc ja va presentar les seves credencials en el primer set, que el va resoldre per un contundent 25 a 14 davant d’un rival en plena construcció. En el segon set el CV Terrassa es va relaxar, incrementant el seu percentatge d’errors, tot i que també el va guanyar per 25 a 23. En el tercer els locals van exhibir de nou el seu millor joc i van vèncer per 25 a 9.

Tres punts molt importants de cara a somiar amb l’ascens a la Primera Catalana. Dissabte el CV Terrassa afrontarà el seu primer desplaçament de la lliga visitant el CV Viladecans.

Derrota del femení

La creu de la jornada va ser per al CV Terrassa femení, que va iniciar la temporada a la Tercera Catalana amb derrota a la pista del CV Valls Andorra per 3 a 1.

I això que el conjunt de Xavi Dobón i Alberto Guil es va emportar el primer set, amb un joc sòlid i contundent en atac, però aquest no va tenir continuïtat. La descoordinació i la falta de concentració de les egarenques en defensa van permetre la reacció de les locals, que es van endur els tres sets restants.

En la segona jornada les egarenques rebran el Vòlei Els Arcs (diumenge, 18.00h) al pavelló de La Maurina.

El sènior femení del CV Terrassa va caure a Andorra (Font imatge: CV Terrassa)