Carboners i UD Les Fonts valoren positivament el nou camp tot i la falta de serveis

Fa tres setmanes que es respira futbol i rugbi al nou camp de Les Fonts. Era un equipament necessari per al barri, una infraestructura que s’ha endarrerit més d’una dècada sobre la data prevista, però que ara poden gaudir els seus dos principals usuaris: el Club de Rugby Carboners de Terrassa i la UD Les Fonts.

Per a uns, abandonar Can Jofresa suposa donar un salt qualitatiu. Per als altres, després d’onze anys fent pelegrinatge per diferents camps de la ciutat, tornen de nou al seu barri. El camp hi és, per a la pràctica esportiva d’entrenaments i partits, però no els serveis auxiliars. Quan l’Ajuntament es va fer càrrec del projecte, va quedar descartada de la primera fase la construcció d’un edifici per a oficines, vestidors, dutxes, lavabos, bar i magatzem. La prioritat era poder-hi jugar.

Està previst que en qüestió de dies s’instal·lin uns mòduls prefabricats, però la temporada ja ha començat i alguns àrbitres han suspès partits al no disposar d’uns mínims per poder xiular. És el que li ha succeït a algun equip del futbol base del Terrassa FC que, mentre durin les obres a l’Estadi Olímpic, s’entrenen i juguen a Les Fonts. Tot i la polèmica generada, tant Carboners com UD Les Fonts beneeixen un camp que ajudarà a créixer encara més totes dues entitats.

El futbol base de la UD Les Fonts ja pot entrenar i jugar al seu barri

Els Carboners han abandonat definitivament les instal·lacions de Can Jofresa

En aquesta zona del camp de Les Fonts s’han d’ubicar provisionalment els mòduls prefabricats