Carla Domínguez: “Darrere d’aquests èxits hi ha molts plors i sacrificis”

Carla Domínguez va ser premiada divendres passat amb l’estatueta a la millor esportista promesa al certamen Nit de l’Esportista. Era el reconeixement al gran 2020 realitzat per l’atleta i triatleta egarenca, cridada a ser una de les grans esportistes de Terrassa.

A punt de fer els 18 anys, Carla Domínguez ja té un ampli palmarès a les seves esquenes. És l’actual campiona d’Europa júnior de Duatló i aquest 2021 s’ha proclamat campionat d’Espanya sub-20 dels 5.000 metres llisos, de camp a través i dels 3.000 metres en pista coberta. A més, és l’actual plusmarquista estatal sub-20 i sub-23 dels 2.000 metres. Tot un seguit d’èxits esportius que li han valgut el Premi a l’Esport en Edat Escolar, atorgat pel Consejo Superior de Deportes.

Una passió per córrer que va néixer amb les curses populars de la ciutat. Per a l’egarenca no ha estat fàcil arribar fins aquí, combinant l’esport amb els seus estudis acadèmics, i més en un any molt complicat per als esportistes d’alt rendiment per culpa de la pandèmia.

I en un calendari molt atapeït, ha de treure hores per estudiar. En pocs dies Carla Domínguez ha d’afrontar una altra prova de màxima exigència, les d’Accés a la Universitat, i no per estudiar una carrera qualsevol, la de Medicina.