Carla, Seward i Myôboku tancaran aquesta atípica primera temporada del TMM

La primera temporada del Terrassa Música Moderna arriba a la recta final aquest cap de setmana i ho fa amb tres concerts. El primer serà el de l’artista osonenca Carla que actuarà a la Casa Alegre aquest dissabte a les vuit del vespre.

Carla, l’alter ego de la vigatana Carla Serrat, ha tornat amb un nou disc sota el braç, Kill a Feeling (Great Canyon Records, 2019) que li ha valgut el Premi Enderrock com a Millor Disc del 2019 en Altres Llengües.  Aquestes noves cançons han estat produïdes per Àlex Ferrer (aka Sidechains) -la meitat del duo The Requesters, juntament amb John Talabot- i que anteriorment ha treballat amb bandes com Delorean i The Suicide of Western Culture, entre molts d’altres. El seu germà Toni Serrat, que forma part del projecte des de l’inici, aporta la pinzellada analògica amb la bateria i percussions. Kill a Feeling ha estat masteritzat pel prestigiós enginyer britànic John Davis (Blur, FKA twigs, Haim i Lana del Rey, entre d’altres). A diferència de Night Thoughts, Kill a Feeling és un àlbum més lluminós i amb un caràcter descaradament més pop que l’anterior.

El TMM acabarà diumenge a les vuit del vespre al pati exterior de La Nova Jazz Cava amb el concert de les formacions Seward i Myôboku.

La formació Seward, que presentarà We prefer to, porta deu anys avançant a tota màquina sobre tot tipus d’escenaris que han desembocat en la creació d’un manifest sonor, una declaració d’intencions que dibuixa millor que mai les múltiples cares que conté la cançó lliure i la performance apotropaica de Seward. Es tracta d’un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant. Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb distorsió i efectes, una veu amb moltes personalitats, guitarres elèctriques, extractes manipulats de discursos, converses i pel·lícules, artefactes sonors, teclats, enregistraments de camp, un contrabaix i, de vegades, fins a una secció de vents lliures.

Myōboku és un projecte que combina diferents estils com la música electrònica, el pop, el jazz i la R & B per crear la seva pròpia estètica. Aquest projecte està format per Òscar Garrobé es presenta com a compositor / productor dels temes que integren aquest disc, i Marina Herlop que té un projecte de caire experimental en solitari des de fa tres anys i que ha vestit aquests temes amb melodies de veu.