Carles Caballero deixa la presidència local d’Esquerra Republicana

El fins ara president de l’agrupació local d’Esquerra Republicana, Carles Caballero, deixa el càrrec coincidint amb l’assemblea del pròxim dia 25 que ha de renovar l’executiva del partit. El regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, que continuarà formant part de l’executiva local, diu que a banda de la feina que se li ha girat a l’Ajuntament en aquest nou mandat, cal donar pas a noves persones molt ben preparades que poden assumir el gran moment que viu el partit.

Caballero va entrar com a president local ara fa sis anys quan Esquerra no tenia representació a l’Ajuntament. Ara, amb cinc regidors i formant part de l’Equip de Govern, el regidor recorda els temps durs d’invisibilitat de la formació a la ciutat però també el retorn d’Esquerra a l’Ajuntament l’any 2015 amb quatre regidors. També destaca la primera victòria des de la República d’ERC a Terrassa, en les eleccions europees del 2014.

Caballero afegeix que deixa la presidència en “un moment molt dolç”, i atribueix els èxits d’aquesta etapa que ara tanca a un gran equip de persones que “m’ha tocat encapçalar”. Finalment, el combatiu regidor reivindica la història dels 88 anys d’Esquerra a Terrassa on sempre hi ha estat quan se l’ha necessitada, amb la tenacitat que els caracteritza.