Carles Llongueras s’acomiada de la direcció de la Coral Rossinyol

Després de 43 anys al capdavant de la Coral Rossinyol, en Carles Llongueras fa un pas al costat i deixa la direcció per ser un més de l’agrupació cantaire. La coral Cucut i la Coral Lonxe Da Terra han volgut afegir-se aquest diumenge al concert a mode d’homenatge que s’ha volgut oferir a aquest carismàtic terrassenc.

Des de l’any 1980 Carles Llongueras ha estat en primera línia quant a la direcció de la Coral Rossinyol. Més de quatre dècades després, decideix abandonar aquest paper i passar a formar part de l’agrupació com un més dels seus cantaires.

El carismàtic terrassenc que n’ha vist de tots colors al llarg de tot aquest temps decideix quedar-se amb els bons moments viscuts.

Qui fins ara ha estat el director de l’agrupació deixa un munt de sentiments compartits per tots els membres de la coral.

Diumenge, l’Auditori l’ha acomiadat amb un concert conjunt amb les corals Cucut i Lonxe da terra amb cançons tradicionals catalanes i cançons populars gallegues. L’acte ha clos amb un cant conjunt final amb els Segadors i un desig amb la interpretació de Volem la Pau.