Carles Mota: “Ens han maltractat i reivindiquem recuperar la nostra dignitat”

Al ple del desembre es va aprovar iniciar el procés per revocar la concessió del complex esportiu Terrassasports i dels terrenys de Les Palmeres, en mans de la Fundació Terrassa FC. Dues sentències judicials donen la raó a l’Ajuntament i assenyalen que aquest ens, del que forma part la UFB Jàbac i Terrassa, ha incomplert les condicions del contracte i ha de pagar un deute de 3 milions i mig d’euros.

Dos mesos després i davant la situació límit que viu el club egarenc, que ha de pagar un cànon municipal mensual de 5.000 euros i el seu IVA corresponent, el seu president, Carles Mota, no ha desaprofitat la presentació del 9è Torneig Manolo Guerrero per carregar contra l’antic govern socialista.

Mota, però, té esperances que la judicialització d’aquest affaire acabi bé i confia en l’actual govern municipal, tot i que la solució no passa per sortir de l’estructura de la Fundació. El president del Jàbac, que va insinuar la seva possible retirada, vol demostrar que el Jàbac segueix viu. El club ha arribat a un acord amb l’escola Joaquima de Vedruna per engegar un cicle formatiu de grau mitjà de tècnic de futbol a partir de l’octubre.