Carlos Carrizosa visita Terrassa per mostrar el seu suport a les propostes de C’s al Ple del dilluns

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha visitat aquest dimecres Terrassa per valorar la situació que viuen dos sectors molt afectats per la crisi sanitària com són l’hostaleria i les llars d’infants. En aquest últim aspecte, el grup municipal presentarà al ple del dilluns una proposta de resolució per clausurar les escoles bressol privades que presten els seus serveis en domicilis particulars, provocant així una “competència deslleial”.

D’altra banda, el líder del partit taronja ha demanat més ajuts per a bars i restaurants i ha assenyalat que el grup municipal de Terrassa va ser un dels primers en presentar propostes per poder fer les reformes necessàries en aquests establiments. Un altre dels punts de la ciutat per on ha passat Carrizosa ha estat el càtering social del barri de Les Arenes. Una iniciativa per la qual Ciutadans presentarà també una proposta de resolució per ajudar a fer front a les despeses extres.

Carlos Carrizosa també s’ha referit a la delicada situació actual de la seva formació, denunciant les intencions del PP per envair l’espai polític que actualment ocupa Ciutadans. D’altra banda, el cap de llista del partit en les últimes eleccions al Parlament ha lamentat que la CUP “prioritzi les qüestions policials i territorials per damunt de les socials” en les seves condicions per investir Pere Aragonès com a nou president del govern català.