Img Carlos Cosials Web

Carlos Cosials, nou president de l’Aseitec

L’enginyer informàtic Carlos Cosials Ruiz, ha pres el relleu de Pedro Gómez al capdavant de l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (Aseitec). Gómez, enginyer industrial i expert en digitalització d’empreses, ha estat president de l’Associació des de 2012 i, malgrat que continuarà vinculat a la Junta de l’Aseitec, considera que “calen relleus en entitats com la nostra perquè la implicació és exigent, si vols que l’associació evolucioni i vagi sempre una passa per davant. I m’agrada recordar públicament que ho fem de manera altruista, a l’hora que ho compaginem amb la nostra tasca professional, laboral i personal”.

Cosials, en el moment del relleu, ha tingut paraules d’agraïment per la tasca desenvolupada per Pedro Gómez al capdavant de l’Associació. “Som un sector que abasta un enorme ventall de disciplines i activitats professionals, altament especialitzades i Pedro ha estat la persona impulsora d’un directori empresarial pel nostre sector que ajuda a les empreses interessades a poder accedir a aquests serveis tant qualificats de manera fàcil mitjançant el nostre web. Gràcies per aquesta tasca d’ordenació, que és complexa, però que ajuda a comprendre la gran diversitat de serveis que desenvolupen les empreses i professionals del sector de la Informàtica i de les TIC”.

“Tenint en compte el pes del nostre sector, els reptes que plantejarem des de l’Aseitec, per als propers pròxims quatre anys, passen per augmentar la visibilitat de la transcendència que el nostre sector aporta al PIB, de la mà de la incorporació de patrocinadors significatius, però, tanmateix, a augmentar els resultats de les empreses servides, gràcies als ajuts Next Generation, per l’assoliment de la Transformació Digital, com factor de creixement i, més encara, quelcom ineludible per la supervivència empresarial. Evidentment, tot això, no es podrà fer sense incrementar la dinàmica com a grup i, per això, espero augmentar la participació, mitjançant la incorporació d’activitats d’afinitat, com per exemple, la formació genèrica, en soft skills, molt necessària i demandada pel nostre sector.” conclou el nou president de l’Aseitec.

Carlos Cosials ja estava vinculat a la Junta Directiva de l’Aseitec des de 2016 i n’era el vicepresident des de 020.