Carlos García-Cuenca ja dirigeix les RedSticks en una concentració a Terrassa

La selecció espanyola femenina absoluta d’hoquei herba ha començat aquest dilluns una concentració de tres dies a Terrassa, de cara a seguir preparant el Preolímpic del gener a València. En aquesta cita el combinat estatal buscarà el bitllet per als Jocs Olímpics de París.

Sobre la gespa del camp 1 del CD Terrassa ja s’ha pogut veure Carlos García-Cuenca, com a nou seleccionador estatal en substitució d’Adrian Lock. Recordem que el tècnic gallec era l’ajudant de Lock i compaginarà la seva tasca com a seleccionador amb la d’entrenador del primer equip masculí del RC Polo.

La convocatòria està integrada per 33 jugadores, entre elles 8 egarenques. Són Clara Badia, Clara Barba i Clara Pérez (Atlètic Terrassa), Estel Forte (CD Terrassa), Laura Bruguera i Marta Segú (RC Polo), Júlia Strappato (Júnior FC) i Clara Ycart (Düsseldorffer HC). També hi era la jugadora basca del Club Egara Maialen García.

En el marc d’aquesta primera concentració de García-Cuenca, les RedSticks s’enfrontaran aquest dimarts a Itàlia en un amistós a Les Pedritxes. El partit arrencarà a les 15.30h.