Carlos Martínez es lesiona greument i es podria perdre el que resta de temporada

Males notícies a les files del Terrassa FC. S’han confirmat els pitjors pronòstics i el davanter Carlos Martínez pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret, segons ha informat el club terrassista, després de les primeres exploracions efectuades. Tot i que se li han der fer noves proves, si els resultats són molt negatius el jugador haurà de passar pel quiròfan i s’estima que el període de baixa pugui ser d’uns sis mesos.

Carlos Martínez, autor de dos gols aquesta temporada, es va lesionar el passat diumenge en el partit contra el CD Ebro disputat al Municipal de Ca n’Anglada en la recta final de la primera part. Un contratemps per al tècnic Jordi López, que tampoc podrà comptar amb els sancionats Bruno i Josu per al seu desplaçament al camp del Lleida Esportiu. Tant López com el davanter canari Aythami, aïllats per Covid-19, ja han tornat als entrenaments aquest dimecres.

La lesió de Carlos Martínez podria portar a la direcció esportiva del Terrassa FC a buscar en breu un davanter que ompli aquesta llarga absència.