Cartell Web La Meravellosa Familia Hardwicke La Villarroel Teatre

Carme Pla, protagonista a ‘La meravellosa família Hardwicke’, a La Villarroel

La terrassenca Carme Pla és una de les actrius protagonistes de comèdia La meravellosa família Hardwicke, que s’estrena aquest divendres a La Villarroel. Es tracta de l’adaptació al català del clàssic Vanya and Sonia and Masha and Spike de Christopher Durang. Així farà temporada a Barcelona a partir del 9 de setembre fins el 16 d’octubre. 

Cartell Web La Meravellosa Familia Hardwicke La Villarroel Teatre

David Selvas dirigeix aquesta obra traduïda al català per Cristina Genebat. Compta amb un reprtiment de luxe. Així acompanyen a Pla, doncs, Alejandro Bordanove, Paula Jornet, Marta Pérez, Albert Ribalta i Lide Uranga.

El muntatge s’endinsa, amb molt sentit de l’humor i sarcasme, en temes com el futur, la tradició, l’emoció, la raó o també l’idealisme.  I ho fa entorn a la relació de tres germanes solteres de mitjana edat, dues dels quals viuen juntes. 

 

Vanya and Sonia and Masha and Spike es va estrenar a Nova Jersey, l’any 2012. La producció original de Broadway va tenir tal èxit que va guanyar el premi Tony i el premi Drama Desk a la millor obra, entre d’altres guardons.

L’obra és una coproducció de Bitó Produccions, La Brutal i T de Teatre amb el suport de l’ICEC.

[fotos: La Costa Comunicació]