Carmen Valverde pinta “Expressions” al Centre Cultural

L’artista de Terrassa Carmen Valverde exposa 18 retrats de dones terrassenques, anònimes i famoses, que recull en la mostra “Expressions”. Una col•lecció de quadres figuratius perquè “les dones surtin amb energia positiva de la sala i els homes amb consciència de la grandesa i la força de la dona”, segons paraules de la mateixa artista. L’exposició està feta en col•laboració amb el fotògraf Jaume Olivet les fotos del qual han servit de model per aquesta col•lecció.

Entre les conciutadanes retratades la també fotògrafa Joana Biarnés, l’esportista Sarai Gascón, l’actriu Rosa Boladeras o la cantant Gemma Humet. Les obres d’“Expressions” fetes a l’oli i amb acrílic sobre fusta, exploren el gran format per potenciar la riquesa expressiva femenina. Carmen Valverde que estarà al Centre Cultural fins el 14 de novembre es va iniciar en el món de la pintura de forma autodidàctica i durant la seva llarga i intensa trajectòria va trobar en el retrat naturista el seu mitjà d’expressió.

La terrassenca que ha cedit obres per a diferents causes i també ha pintat sobre religió, té obra en diferents col•leccions privades i en exposicions permanents de tot el món. I és l’autora del retrat de l’arquitecte Lluís Muncunill que es troba al saló de Plens de l’Ajuntament.