Carola Salvatella dóna el triomf a l’Egara al camp del Júnior (0-1) i l’Atlètic perd amb el Polo (0-2)

El resultat més sorprenent a la dotzena jornada de la Lliga Iberdrola Femenina ha estat el triomf del Club Egara al camp del Júnior per 0 a 1. Ha estat l’única victòria terrassenca del cap de setmana, ja que l’Atlètic i el CD Terrassa han perdut.

Les santcugatenques han portat la iniciativa, però el conjunt d’Andrew Wilson s’ha mostrat més efectiu de cara a porteria. Una acció de Júlia Divorra en el segon quart ha acabat amb un xut de Carola Salvatella, que ha situat el 0 a 1 al descans. A la represa el Júnior ho ha seguit intentant, però l’Egara ha mantingut l’ordre defensiu per emportar-se els tres punts i treure-li el cinquè lloc al CD Terrassa.

Les ratllades tenen els mateixos 12 punts que el conjunt de Les Pedritxes, que ha caigut per 1 a 2 amb el SPV Complutense. Un menys en té l’Atlètic, que ha perdut a Can Salas per 0 a 2 amb el RC Polo. L’egarenca Marta Segú, als cinc minuts, ha avançat les barcelonines, però aquest gol tan matiner no ha fet canviar l’estratègia d’un Atlètic que ha tancat el seu rival. Les jugadores d’Andreu Enrich no han estat encertades ni en jugada ni en el penal i el Polo, en la darrera acció del partit, ha fet el segon al contracop mitjançant Lucía Sanguinetti.